De Trainingen

Small group training (max 8 pers.)

Dé Boxing les is een conditionele training waarbij je gebruik maakt van een bokszak en een fitnessmatje. Door middel van verschillende boks- en traptechnieken werk je aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen! Er is geen fysiek contact.

Tijdens dé Power training gaan we allerlei fitness-oefeningen doen. Daarbij werk je vooral aan je kracht en uithoudingsvermogen. Ik zorg voor een gevarieerd en leuk schema. Dit is een training waar geen kickboksen wordt toegepast. We gaan werken met gewichten, weerstandsbanden en je maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Bij de B/B/B trainen we de beenspieren, bilspieren en buikspieren. Dit doen we niet in circuitvorm, maar volgens de trainingsprincipes om kracht en spiermassa op te bouwen. Je leert de juiste techniek van oefeningen uit te voeren en op maximale intensiteit te trainen (tot spierfalen). Daarbij leer je ook je trainingspartner te helpen tijdens zijn of haar oefeningen. (Niet alleen voor vrouwen!)

Tijdens Dé Fighters gaan we verschillde kickbokstechnieken oefenen op elkaar. Hierbij is fysiek contact. Iedereen van elk niveau kan mee doen en er wordt altijd rekening gehouden met elkaar.

Bedrijfsfitness

Samen met je collega’s ga je aan de slag met een powertraining. We doen allerlei fitness-oefeningen in of bij jouw bedrijf. Ik neem de benodigde spullen mee. Jullie kunnen natuurlijk ook naar Dé Gym in Afferden komen. Klik hier voor meer informatie.

1 op 1 Trainingen

Train samen met iemand en deel de kosten.

Met een training op de pads -stootkussens- werk je door middel van kickboksen aan je coördinatie, kracht, mindset en conditie. Kortom: je wordt fitter en sterker, zowel fysiek als mentaal!

Voor iedereen geschikt

Ben je zwanger, heb je een blessure of ziekte? We praten hierover en bekijken wat we wel en niet kunnen trainen. Ik denk altijd in mogelijkheden!
De trainingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Heb jij interesse?

Boek een gratis proefles